disney

Sitter och peppar för när pappa ska komma hem. Då ska jag sätta mig i den där jedra bilen och försöka göra bättre ifrån mig än sist. Körkortet känns väldigt långt bort just nu om ja ska vara ärlig..!!

Lyssnar på disney musik och det är ju verkligen huuur bra som helst, får suget att se på alla filmer. Ett disneymaraton vore inte helt fel om jag får säga det själv!!
Nae, nu kom han hem, hejsvejs!

söndag

Inte så bra uppdatering, det har berott på att jag har gjort annat än att sitta vid datorn den senaste veckan. Har hunnit med att övningsköra för första gången, vet iaf hur man får igång en bil nu gäller det bara att klara av det också... Ska ut idag med, efter middan nån gång=)
Sen har jag varit med kompisar och tränat och njutit av soooolen. Så nu hoppas jag att thai-brännan är påväg tillbaka..:)

Har ingen aning vad jag ska skriva om nu heller. Får väl se hur ofta jag uppdaterar framöver.
Haaaare.


stockholm

idaag

Friluftsprovet idag var inte lugnt, och jag tror ingen i spfl1a tycker att det var enkelt. Det går som det går, finns inte så mycket man kan göra åt provet nu, får försöka göra bättre ifrån mig på matten imorron istället.
Bara jag som tycker att veckorna flyger förbi? Imorrn är det onsdag, och det känns faktiskt inte så jobbigt att gå till skolan. Om man bortser från alla prov är det lugnt.
På tal om prov sitter jag och gör nån matteuppgift nu, även om det känns rätt ovärt. Går inte riktigt att plugga till ett matteprov på samma sätt, menmen.

Jaa, ser väl hur mycket jag lär mig, ikväll är det i alla fall desperate housewives som gäller!!!

lite gamla bilder, alltid lika snygga.






söndag..

Sista dagen på lovet, tror inte att jag är den enda som tycker att det känns jobbigt. Men om man ska se det från den ljusa sidan så är det inte SÅ långt kvar till sommaren nu!!
Har haft fullt upp både igår och idag, så därför har det inte varit så bra uppdatering..
Igår hade jag inte en lugn stund, och på dan for vi till Robertsfors för att spela mot Åkullsjön. Det blåste som tusan och vi spelade inte bra. Vi låg under med 3-0 i halvtid och sen blev det 4-0 också. Men vi tog ikapp och även om det blev 4-4 så kändes det som en liten seger:)

Idag har elsa (ellen, linn, sandra, amanda) träffats igen, fikat på waynes och bara pratat och umgåtts.
Nu sitter jag med friluftspapper framför mig och försöker förstå varför man ska kunna allt det här. Känns ärligt talat som ett onödigt prov, menmen.
Träning ikväll 21-22 är väl ingen höjdartid lär vara trött redan innan, men då blir det iaf inte svårt att somna:)


17 april

Skulle aldrig ha sagt att lovet har gått fort, för nu börjar jag få panik över att det snart är slut. Jag orkar inte med skolan, och speciellt inte våran första vecka när vi har en massa prov.
Idag for ja på stan med Ange och vi strosade runt på stan i några timmar och gjorde en massa ärenden. Imorrn bär det av till Robertsfors för att spela mot Åkullsjön och jag vill verkligen vinna mot dom..
Ajaa, vet inte riktigt vad jag ska skriva om.
hejsvejs=)

sm slutspel.. gammal bild!

onsdag

Ungefär hälften av lovet har gått, men det känns som det var jättelängesen vi fick lov. Aja, det är väl bättre de, än att de går fort iaf:)
Kom hem från träning för en stund sen och ska gå och duscha. Ikväll blir det antingen att se Greys, eller fotboll. Sen ska jag äta mitt påskgodis, har faktiskt kvar massor och det känns riktigt gott om jag får säga det själv.

Haaare:)

Kalix

Jag hatar Assi och hela den där cupen.
Vi förlorade i finalen efter flera straffar, vilket sööööög. Vi ledde med 2-0 men tack vare domaren som inte kunde fotboll blev det 2-2 efter full tid. Riktigt störande.
Vi vann iaf mot det finska laget och spelade 2-2 mot Notviken.
Nae, ska lämna det där nu och sen ska vi spöa Assi i sommar:)

Måste bara påpeka att vädret är heeeelt underbart och man blir glad bara att titta ut och se solen.

konfa

idaag

Idag har det varit underbart väder, sol och ganska varmt och det gillas!
Klockan tre for vi till mormor&morfar och uppvaktade moffe som fyller år imorgon. Där blev det mat, tårta och sen fick vi ännu mer påskgodis. Det var längesen jag åt såhär mycket godis, och har typ hälften kvar!? Ska kanske inte klaga, det är ju hur gott som helst, men kanske inte så nyttigt..

Imorgon bär det av till Kalix för att spela cup. Bussen går tidigt på morgon, så det blir att försöka sova tidigt ikväll. Om vi går till final (vilket vi ska göra) kommer vi hem sent på kvällen, så blir en lååång dag.


tåg

Haha måste bara lägga in några fräscha bilder från tågresan hem från stockholm med klassen.









idaag

Kom hem för ett tag sen och jag är helt slut. Var ute till halv 4 kanske, från halv 12. Det blev skoter, grillning, snögubbar, påskägg och en massa. När vi kom in var alla hur trötta som helst och satt framför tvn och såg Spiderman 3. Tror jag somnade tvärt, men blev väckt av min kusin som undrade om jag sov...=) Kommer kanske upp nån bild lite senare.
Har ätit massor med godis, mat, tårta och glass och efter den här helgen är slut lär det nog bli lite mer också.
Nu ska jag snart lägga mig i soffan med allt mitt påskgodis och halvsova.

Här kommer bara lite bilder som jag har tagit med mobilen. Endel har jättedålig skärpa, men sånt är livet.


överraskningskalaset för ange igår (dålig skärpa..)

våran fina snögubbe som vi gjorde idag

från skiddagen på vitberget

tävling på vitberget

långfredag

Långfredag och 10 april. Långfredag betyder släkten och skoter ute i Mjödvattnet. 10 april betyder min brorsas födelsedag. Grattisgrattis!
Det  blir alltså en hel dag ute med kusinerna. Bara det slutar snö/regna snart så blir det kanon!

Glad påsk!




påsklov

Den jobbigaste dagen på hela veckan blev inte alls så jobbig som alla trodde. Dagen började med musikuppvärming eller dansuppvisning. Gick väl helt okej, vi hade inte den bästa dansen, men det var roligt att titta på alla andra.
Efter det var det samhälls och det blev en ganska lugn lektion. På lunchen drog vi nåra på Coop och köpte godis, 3.90 vare. Sen vare matte och det var en kaos lektion. Inte många uppgifter blev gjorda där inte!! Hade egentligen engelska och LPL kvar, men vi fick sluta.
Riktigt skönt!!!!! Och nu sitter jag här och äter godde och njuter av att det är påsklov, inte helt fel=)

Bjuder på nåra gamla godingar, riktigt heta bilder.









8 april

Jaa nu är träningen avklarad och ska snart krypa ihop i soffan och se fotboll eller nåt. Det är inget greys ikväll för att det är hockey, vilket är väldigt störande.
Känns skönt att det inte är nå plugg just nu, men veckan direkt efter lovet sätter det igång igen. Hatar att dom inte kan sprida ut det lite mer, så nästa helg blir det att plugga.. kuuuuul.

Nu tänkte jag bjuda på en väldigt vacker bild, på önskan från en viss person som du kan gissa ut själv, om du är smart.

Haha vad säger man.....

grattis!


ange å ja, i somras

Blir ett snabbt inlägg. Tänkte bara passa på att säga grattis till ange, som fyller 17 år idag!!!=)

Skolan idag var sköön, nästan inga lektioner utan vi gick på  treornas projektmässa och musik treornas konsert. Dom är ruskigt bra på att sjunga och spela, helt sjukt.
Ska laga mig lite mat nu och sen fara på träning. Och ikväll ska jag njuta av att det inte är några läxor som måste göras!!!
tjing.

KLAR!

Riktigt skön känsla kan jag lova. Samhällsen är inskickad och nu är det bara att hoppas på ett bra betyg.
Nae, nu ska jag hoppa in i duschen och sen kika om det finns nån toblerone kvar.. Är sugen på en liten belöning, hah=)

9a2, avslutningsfoto

tisdag

Insåg för en stund sen att det inte blir något desperate housewives ikväll. Det är hockey istället, vilket suger!!
Istället blir att de att skriva klart samhällsen, sen ska jag vara glad över att det är bortgjort.
Skoldagen idag var helt okej, började med taekwando och det var typ kul. Lite roligt att prova på nåt nytt iaf. Annars rullade dagen på ganska snabbt och vi slutade klockan 3.
Och nu är det ju bara 2skoldagar kvar innan påsklovet och det känns otroligt skönt.

Nu ska jag äta maat, sen blir det att skriva om politik å sånt.
hejsvejs




gonatt=)

Engelskan är klar och inskickad, och kan lova att det känns otroligt skööööönt. Kan fatta hur härligt det blir när samhällsen är inskickad också..
Aja träningen gick bra. Spelade unga mot gamla, vi barn krossade=) Haha, lite roligt var det iaf.
Ska gå och lägga mig nu snart, ska på soo shim(?) imorrn och ha taekwando(?). Jaa, är inte så insatt på det där, har ingen aning vad vi ska göra, bara att vi ska vara barfota. Hehe, men det blir nog mysigt.
gonatt=)









Det blev lite sommarbilder,
vissa finare än andra,
bara för att jag vill att den ska vara här.


idaag

Dagens bussesa hem var inte trevlig. Satt nästan längst bak, fullt me folk - trångt. Det luktade skiiit på hela bussen, svett, rök, äckliga parfymer osvosv. Luft har aldrig känts så bra som när jag klev ut..
Kan fortsätta klaga när jag ändå är på g. Skolan dödar mig. Tyyyp det enda jag skriver här, men det är verkligen inte kul att gå i spfl1a just nu. Samhällsen är sepe och jag önskar att jag hade börjat med den tidigare så man slapp allt det här.

Men något kul var faktiskt att det inte blev någon fotboll imorse, vilket betydde SOVMORGON. Det gjorde så jag var glad på skolan annars skulle jag troligen gått runt och tjurat hela dan.
Nu ska jag fortsätta skriva, så jag blir klar nån gång. Sen blir det träning på norrvalla senare ikväll och troligen ännu mer plugg efter det...:)

HARE

klassresa till huvudstaden




söndag igen

Jaa, nu är helgen över och det har faktiskt gått ruskigt fort!!
Den här söndagen har bestått av plugg, träning, oth med agge och nu ska jag fortsätta med att skriva en annan uppsats. Är såååå less på skolan och alla inlämningar vi har just nu, så påsklovet får gärna komma nuuu.
Efter lovet börjar nationella om, vilket inte känns lika skönt eftersom det alltid går åt pipsvängen på sånna prov. Menmen, det går som det går.

Nae, nu ska jag skriva om ett musik minne, wiihoooo..

stugan, 08

idaag

Nu är jag så less man kan bli på samhälls, politik, demokrati och allt som har med det där å göra. Ska lämna in en uppsats på tisdag om politik å sånt, så har suttit och försökt skriva nu på morron. Det är väl inte det roligaste ämnet, och kan dessutom nästan ingenting om det, så det är svårt..
Snart ska jag dra iväg på träning, ska känna hur det känns men hoppas verkligen att det är bättre än igår. Ikväll blir det att skriva en engelska uppsats, inte roligt liv alltså.. Den ska också vara inne på tisdag, vi ska förbereda oss inför nationella och skriva om musik. Bara jobbigt:)
Nae, nu ska jag sluta klaga, det är ju faktiskt sol ute och inte länge kvar till påsklovet vilket betyder sovmorron, vänner och förhoppningsvis lite skoter.

stablit skoterkörande



match

Att stiga upp fem på morgonen är ingen höjdare direkt, kände som jag hade sovit i en timme när jag vaknade.. Men det var bara att dra sig upp ur sängen och sätta sig på bussen mot umeå. Som tur var så sov jag nästan hela vägen dit.
Klockan 9 började matchen mot Umedalen, i Svenska Cupen. Vi spelade rååbra och matchen slutade 2-0, även om det hade kunnit blivit betydligt mer.
Min svanskota har väl mått bättre, men det känns ändå inte så hemskt som ja trodde det skulle göra=)
Sen har ja hunnit se MorönCity-Sörböle i domarcupen också, 0-0 slutade den matchen.

Men nu ska jag nog gå och lägga mig i sängen och försöka sova ett tag.
tjing.

3 april

Vi fick sluta 12 idag vilket var väldigt sköönt. Men det betyder också mer läxa.
Men jag tänkte vara snäll och lägga in nån fler bild från thai.




Vi fångade en manet just vid strandkanten.




Allt min dator orkar med...

torsdag

Har haft fullt upp ända sen jag kom hem från skolan och nu är jag så trött att jag skulle kunna somna direkt.
Vi slutade 20 i 4 och vi fick hämtning av pappa 10 i eftersom vi hade träning prick. Järnet dit, men jag kunde bara jogga eftersom min svanskota inte är helt återställd än. Träningen var till 5 och klockan 6 hade jag teorikurs. Den där föreläsningen  alla måste lyssna på för att få övningsköra.
Och det måste nog ha varit det drygaste jag har varit med om. I tre timmar satt jag där och ville bara hem och sova.
Så det är det jag ska göra alldeles snart, ska först gå och äta nåt så jag inte hungrar ihjäl.

Värt inlägg osv, menmen! HERRÅ=)

gonatt=)

Har tänkt att gå och lägga mig tidigt ikväll med. Är alltid så sjukt trött på morgonen så måste börja göra något åt det där... Men imorgon går det nog att sova lite längre, eftersom vi har bad första lektionen.

Nee, nu blir det twilightboken ett tag till, känner att jag är som fast i den där världen..
gonatt=)

ett ställe jag också längtar tillbaka till



1 april

Gissa om jag vill tillbaka.





RSS 2.0